➤ Nunta de lemn – 15 idei de cadouri în 2021

Nunta de lemn reprezintă aniversarea a 5 ani de căsătorie. Este momentul în care cuplul se maturizează, partenerii se completează unul pe altul, relația capătă o formă solidă, așa cum este prin natura sa lemnul, însă poate fi șlefuită în timp de micile imperfecțiuni. Piatra prețioasă a acestei aniversări este safirul sau tumalina roz.

 Idei de cadouri pentru nunta din lemn

  • Un bonsai. Un simbol al longevității și al norocului, bonsaiul poate să trăiască de 3 ori mai mult decât specia de copaci din care face parte. Dacă nu l-ai cumpărat deja pentru nunta de flori poți să-l oferi acum. Exista 2 variante, gasesti un bonsai maricel ca cei de mai jos sau achizitionezi un kit de crestere a bonsaiului ce contine seminte, ghiveci si instructiunile necesare.
  • Măsuță de laptop din bambus. Un accesoriu foarte util având în vedere că în urma pandemiei de covid se lucrează foarte mult de acasă. Măsuța este ușoară, pliabilă, puteți să o folosiți când lucrați de acasă dar și pentru a viziona filme sau pentru alte activități relaxante.
  • O cutie de bijuterii. Cu ocazia acestei  aniversări poți achiziționa o cutie de bijuterii din lemn pentru parteneră sau un cufăr de ținut acte pentru partener.

  • O pusculita pentru calatorii. Un cadou haios care are si un scop nobil: strangerea banilor pentru urmatoarea escapada pe care voi doi o planuiti.
  • Difuzor aromaterapie cu uleiuri esențiale. Un cadou destinat relaxării care poate fi folosit și în scopuri terapeutice, difuzorul vă poate ajută să aveți un somn liniștit dacă folosiți ulei esențial de levănțică sau poate ajuta recuperarea în cazul unei răceli dacă folosiți ulei de eucalipt sau rozmarin.
  • Puzzle din lemn. Desi suntem obisnuiti cu puzzleul clasic din carton, de cativa ani au aparut unele foarte interesante din lemn, o varianta foarte buna de cadou pentru nunta de lemn. Este chiar mai usor de ales decat un puzzle pentru copii de 2 ani sau 3 ani.
  • Artizanat din lemn. Aici intră orice obiecte din lemn care nu sunt făcute la scară industrială, de la sculptură la farfurii ornamentale cu motive tradiționale. Stiu ca sunt mai greu de gasit dar asta face si diferenta.
  • O ramă de lemn cu fotografia voastră. Caută în arhiva ta și găsește o poză uitată dintr-un moment special pentru voi doi. Găsește apoi o ramă foto care se potrivește cu mobila voastră. Acelasi cadou l-am sugerat si pentru nunta de argint, poti schimba rama peste fix 20 de ani daca doresti.
  • Ustensile de bucătărie din lemn. Deși au apărut ustensilele de plastic, la gătit îmi place să folosesc lemn cât mai mult. Aici mă refer la fundul de lemn, polonicul, lingură și furculiță mare etc. Genul de set pe care îl foloseau și bunicii noștri. Sau un set de ustensile pentru gratar. Poți cumpără unul frumos decorat cu ocazia asta.
  • Board game din lemn. Știu că sunt alte vremuri, ne jucăm pe telefoane, PC, Xbox etc dar jocurile ca șah, table, jenga sau scrabble vor fi mereu apreciate. Din lemn evident.
  • Plantați un copac împreună. Era o vorba că în viață trebuie să zidești o casă, faci un copil și plantezi un pom. Asta este o bună ocazie să plantezi unul. Dacă stai la curte soluția este simplă, altfel poți planta unul în fața blocului.
  • Set de modelism. Probabil că nu ți se pare o idee foarte romantică să construiești o replică în miniatură a unui vas viking împreună cu soțul tău, dar cadoul nu implică și mâna ta de lucru :)).
  • Un weekend la munte. Rezervă un weekend romantic la munte, de preferat o cabană de lemn pentru a păstra tema aniversării. Cu ocazia asta poate găsești și o biserică de lemn, o puteți vizita împreună.
  • O căsuță pentru păsărele. Dacă stai la casă poți pune o astfel de căsuță într-un copac, vei ajută păsările și vei avea un nou mod de distragere a copiilor. Nu o pune aproape de geam, vrei să mai și dormi.

Acestea au fost ideile noastre de cadouri pentru nunta de lemn. Dacă ai încercat unul din ele pentru aniversarea căsătoriei, sau poți recomanda altul, lasă-ne un comentariu pentru cei interesați.

Article Snippet
Nunta de lemn - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de lemn - 10 idei de cadouri
Description
O lista de cadouri pentru aniversarea a 5 ani de casatorie insotita de o scurta descriere a acestei aniversari.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.