Am testat noua gamă de produse Lupilu de la Lidl

Categories Bebe
Lupilu

Buzzstore mi-a oferit, din nou, ocazia de a testa produse noi apărute pe piață. Dacă data trecută am primit spre testare TEFAL ULTRABLEND BL936E38 – Blenderul familiei care se curăță singur, acum am testat noua gamă Lupilu de produse pentru bebeluși de la Lidl.

Lupilu

Kit-ul nostru a conținut:

Lupilu

 • Un borcan Bio Piure mere și banane de 190 g
 • Un borcan Bio Piure cereale cu fructe de 190 g
 • Un ulei de corp pentru bebeluși cu musețel de la Cien de 300 ml
 • Un pachet de șervețele umede Lupilu 80 bucăți
 • Un pachet de scutece Lupilu mărimea 4, 50 bucăți
 • O husă termo pentru borcănelele Lupilu
 • Un cordon pentru suzetă
 • Lupilu

Din momentul în care am primit coletul, ne-am pus pe testat. Am devorat aproape instant borcănelele bio de piure cu fructe. Au fost delicioase. Ana are acum 2 ani și 3 luni iar borcănelele sunt pentru ea o gustare. Cum sunt și pentru mine. 😉 Când eram în etapa diversificării, am făcut tot posibilul să îi pregătesc mesele din legume și fructe proaspăt pasate. Dar au fost momente, de exemplu când am fost cu mașina în plimbare prin țară, când mi-a fost greu să îi pregătesc mâncarea, mai ales că petreceam destul de mult timp în mașină, iar atunci am apelat la borcănele. Și ne-au fost de mare ajutor! Privesc borcănelele cu piureuri ca pe un ajutor în diversificare. Dacă nu ai timp sau nu ai cum să-i gătești bebelușului, un piure rezolvă imediat situația înfometată.

Uleiul de corp pentru bebeluși cu musețel de la Cien miroase incredibil de frumos, intră imediat în piele și hidratează. Cred că uleiul de migdale pe care îl conține contribuie foarte mult la catifelarea pielii. Urmează să fim nași de botez luna viitoare și m-am gândit să folosesc un ulei de bebeluși pentru sticluța cu mir.

Lupilu

Când a început Ana să folosească scutecele de la Lupilu, chiar nu mă așteptam să fie atât de bune! Foarte puține scutece rețin tot lichidul până dimineața. În majoritatea scutecelor, în ultima perioadă, se tot udă. Doar anumite scutece bio au fost așa bune. Un plus ar fi că scutecele de la Lupilu au un preț accesibil tuturor.

Lupilu

Șervețelele umede Lupilu sunt foarte moi și rezistente la rupere. Cu ajutorul loțiunii speciale cu bio-lipide și panthenol, curăță delicat pielea și o protejează împotriva uscării. Noi am primit, spre testare, variata sensitive (fără parfum) dar cu ocazia primului drum la Lidl voi încerca și varianta Comfort (cu extract de Aloe-Vera).

După ce testez anumite produse consumabile, cred că proba de foc este dacă le voi cumpăra sau nu. Au fost cazuri și cazuri. Dar produsele de la Lupilu chiar ne-au plăcut. Prețul lor este accesibil, produsele sunt bune deci vom continua o perioadă să le folosim.

Dacă vrei să te înscrii să testezi cele mai noi produse, o poți face cu un click aici.

Abonare la postarile blogului

Join 6 other subscribers

Mama, expert contabil si blogger in devenire. Imi place culoarea verde si broscutele pentru ca sunt verzi.

9 thoughts on “Am testat noua gamă de produse Lupilu de la Lidl

   1. sunt super produsele! de curand am testst si noi produsele din kit si am ramas surprinsa de calitate!

 1. de curand am primit si noi produsele lupilu pentru testare. recunosc ca am fost super incantat de scutece si cred ca o le vom folosi in continuare. servetele lupilu le testase pana acum si imi plac ca sunt mari sufucient de umede.

  1. Raportul calitate/pret este foarte bun. Initial era 0.66 lei un pampers iar acum cu noua promotie am prins si la 0.44. Pentru marimea 4 cat poarta Ana, tot ce este sub 0.85 lei consider ca este oferta buna

 2. de curand si noi am testat produsele lupilu si am fost foarte incantate. servetele si scutecele sunt peste asteptarile noastre! recomamd cu incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.