Tefal Ultrablend BL936E38

TEFAL ULTRABLEND BL936E38 – Blenderul familiei care se curăță singur

De câteva săptămâni, am primit spre testare (și păstrare) Blenderul Tefal Ultrablend BL936E38. L-am primit în mod gratuit de la Buzzstore, o comunitate online care trimite spre testare cele mai noi produse apărute pe piață. De exemplu, în luna mai am testat Shake-urile proteice Gerlinea. Vă invit să vă faceți cont și voi pe Buzzstore dacă vă place să testați noutățile apărute.

Pentru a păstra produsul testat, trebuie să îmi exprim opinia SINCERĂ despre el. Deci iată cum mi s-a părut Blenderul Tefal Ultrablend BL936E38. Pentru mine, acest aparat pare să aibă mai mult funcții de robot de bucătărie decât de blender obișnuit. Pe lângă funcțiile manuale pe care le are orice blender obișnuit, mai are și 6 funcții automate:

Tefal Ultrablend BL936E38
  • Poți prepara cu ajutorul lui smoothie-uri și milkshake-uri. Eu am preparat dimineața într-un minut un milkshake din 500 ml lapte și 2 banane.
  • Poți prepara supe calde. Cu legumele fierte în prealabil. După ce fierbi legumele, adaugi apa, opțional smântână și condimente și gata supa cremă.
  • Poți zdrobi gheață. Noi suntem răciți de când avem blenderul, deci încă nu am testat această funcție.
  • Poți face șerbet. La fel, sună minunat să pun fructe și lapte și gata șerbetul, dar mai așteptăm să ne revenim din răceală.
  • În schimb, am mărunțit nuci. Poți mărunți nuci, alune, poți prepara făină în casă.
  • Tefal Ultrablend BL936E38
  • Iar funcția mea preferată: Blenderul se curăță singur! Am pus 150 ml apă și un strop de detergent de vase și s-a curățat singur. Ăsta da vis!

Noul blender de la Tefal are la bază tehnologia Tripl’Ax Pro®, dispunând astfel de 6 lame rezistente din inox și un motor ultra puternic de 1500 W.

Tefal Ultrablend BL936E38

Plusurile blenderului Tefal Ultrablend BL936E38

  • Este mai mult un robot de bucătărie datorită funcțiilor sale. Deci este un aparat compact care poate înlocui mai multe aparate care ocupă spațiu în bucătărie.
  • Se curăță singur!
  • Tefal Ultrablend BL936E38
  • Este cel mai mare blender pe care l-am avut până acum. Capacitatea recipientului din tritan este de 2 litri, este rezistent, nu reține mirosuri și nu conține BPA. Poți face smoothie-uri, supe, șerbeturi pentru toată familia cu ajutorul lui.
  • Este un aparat util în diversificare. Prepari imediat supele creme și mai rămân și pentru restul familiei. Eu am problema aceasta cu blenderul pentru bebeluși. Ies doar două porții la el și trebuie să fac în două tranșe să ajungă pentru toată familia.

Minusurile blenderului Tefal Ultrablend BL936E38

  • Dacă vrei să îi gătești doar bebelușului cantitatea pe care o mănâncă în ziua respectivă, nu are sens să utilizezi un blender așa mare.
  • După funcția de curățare trebuie să mai clătești și tu recipientul și este destul de mare și puțin mai greu de manevrat, dacă vrem să îi găsim nod în papură.
  • Prețul este mai ridicat față de un blender obișnuit, este apropiat de prețul unui robot de bucătărie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Tefal Ultrablend BL936E38
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Tefal Ultrablend BL936E38
Price
RON 1200
Product Availability
Available in Stock

4 thoughts on “TEFAL ULTRABLEND BL936E38 – Blenderul familiei care se curăță singur”

  1. Mulțumim pentru impresii. Cu scuzele de rigoare, aș remarca faptul că nu e vorba de ”șerbet”, ci de ”sorbet”, care e un fel de înghețată. Sper că aparatul funcționează de atunci tot atât de bine ! Am văzut o reducere la Altex și oricum cred că e cel mai bun aparat din gama lui – nu vorbesc neapărat de Vitamix, unde prețurile sunt mult mai mari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.