Produse consumate de bebe in luna iulie

Produse consumate de bebe în luna iulie (VI)

Lună de lună, am început să strâng ambalajele produselor consumate de fetița mea, care acum are 1 an și 7 luni. Și să îmi spun părerea despre ele. Ce ne-a plăcut la ele, ce nu ne-a plăcut, totul din punctul nostru de vedere. În luna iulie nu s-au consumat prea multe produse “cosmetice”, dar am zis să continui cu jurnalul nostru lunar.

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

  • Scutecele. S-au consumat 76 scutece Pufies și 181 de scutece Pampers active baby-dry. Un total de 257 de scutece. O schimb destul de des. Sunt mulțumită de ambele tipuri de scutece, în egală măsură. Le aleg din magazin în fucție de preț.
  • Şervețele umede – Luna aceasta s-au terminat 2 pachete de şervețele umede Pampers de 64 bucăți și un pachet Wet Hankies de 72 bucăți. Le-am folosit mai mult prin parc.

PRODUSE PENTRU BAIE

Produse consumate de bebe in luna iulie

  • Șampon spumă pentru nou-născuți Mustela – ne-a ajutat enorm șamponelul pentru a remedia problema cojițelor care tot apăreau pe scalpul celei mici. După ce o spalăm cu șampon, o pieptănam și cojițele de lapte i-au dispărut. Părul celei mici este moale și fin. Ca de bebeluș. 😍

Luna aceasta nu s-au terminat foarte multe produse, dar am scris articolul pentru a ține un jurnal lunar. Am scris aici despre ce produse a consumat bebe luna trecută, dacă vreți să citiți.

 

4 thoughts on “Produse consumate de bebe în luna iulie (VI)”

  1. Buna, Carmen! Iti multumesc ca ne impartasesti atatea lucruri. Asa am aflat de samponul Mustela. Vreau sa il folosesc pt ca si Sofi are cateva cojite.

    Noi am folosit luna aceasta: un bax de 66 buc scutece Huggies (pt ca am trecut la olita), doua pachete de servetele umede Bebelan cu aloe, un pachet de cearceafuri absirbante Dalin, roll-on antitantari chicco (ne va ajunge mult si bine), crema cu fact.50 de protectie bioderma, spray antibacterian Touch, servetele uscate, sampon Johnson cu levantica.

    Vreau sa cumpar: olita portabila si saculeti pt olita din material biodefradabil (nu mi se pare normal ca bebelusul sa-si faca nevoile oriunde, oricat ar fi de dragalas), costa 67 lei + 25 lei – 10 saculeti, dar eu zic ca merita, am vazut ca multi parinti au in parc olita din aceasta; bratara de identificare cu numele si tel.parintilor (exista si varianta cu gps, mai scumpa) si, bineinteles, tb sa ma uit in garderoba, sa vedem ce e de cumparat (trecem de la body-uri la chilotei).

    1. Mulțumesc că ne-ai spus ce ați consumat si voi, Laura C. La gelul antibacterian nu ma gândisem să îl includ în listă. Mă gândesc cumva că este consumabilul meu :)) Când va începe cea mică să folosească olița, cred că mă voi orienta și eu către o olită portabilă pentru plimbările în parc.

  2. Mai pune mana pe animale, se joaca la groapa de nisip, apoi duce mana la ochi sau in gura… Ne-am procopsit cu o conjunctivita (de natura bacteriana) si nu ma mai risc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.