Ce produse a consumat bebe

Ce produse a consumat bebe luna aceasta (IV)

Mi-a fost foarte greu să strâng ambalajele și să văd ce produse a consumat bebe. Am fost plecați destul de mult. Am fost într-un concediu în Londra, la bunici, au mai venit și bunicii la noi și să stea cu bebe și bebe a mai stat și cu alte pesoane, pentru că noi am avut diverse evenimente. Deci nu am mai păstrat toate ambalajele. :)) Probabil că de lunile viitoare nu voi mai strânge chiar toate ambalajele de scutece, saci sau altele, ci strict de produse de îngrijire pentru bebeluși. Creme, geluri și ce a mai consumat bebe, care acum are 1 an și 5 luni.

Produsele au fost consumate în perioada 12.04.2017 – 27.05.2017. Deci a trecut cam o lună și jumătate de la ultimul articol. Mi-ar fi plăcut să țin o evidență lunară, dar timpul nu este chiar de partea mea. Nu am primit nimic spre testare sau cadou. Chiar dacă primeam, asta nu îmi influența cu nimic opiniile. Urmează părerile mele, subiective, despre produse.

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

Ce produse a consumat bebe

  • Scutecele. Luna aceastea am terminat Pampers active baby-dry cumpărat de Black Friday :))  Au fost consumate ultimile 174 de bucăți. Am cumpărat Pufies din Cora pentru că aveau un preț mai bun și mi se par ambele scutece la fel de calitative. 134 de scutece. În total au fost consumate 308 scutece. Din ce am testat noi, scutecele Pampers, Pufies și Huggies i se potrivesc cel mai bine fetiței mele. Cele care au cel mai bun preț când mergem la cumpărături, sunt cele care vor fi folosite. 🙂
  • Saci de gunoi nu am consumat foarte mulți pentru că am fost plecați și am tot aruncat scutecele prin deplasare. 😛 Ambalajele îmi spun că am consumat 100 de bucăți de saci de gunoi Fino de 10l. Ceea ce este imposibil. :))
  • Şervețele umede – de obicei o spăl la chiuvetă cu apă şi săpun. Dar având în vedere că ne-am plimbat sau că nu a stat doar cu noi, s-au folosit destul de des şervețelele umede. Luna aceasta am terminat 4 pachete de şervețele umede Pampers Sensitive de 56 bucăți și un pachet Baby wipes Monuk’all primite cadou din Cora, de 72 de bucăți. 296 de șervețele umede. Aș putea spune scutecul și șervețelul, doar că le mai folosesc să o mai șterg și pe mâini. Iar în concediu am tot curățat scaune de masă și alte obiecte cu ele.
  • Alezele Happy sunt mai mari față de celelalte aleze existente pe piață. Iar pe măsură ce creşte bebe, cu cât este mai mare suprafața acoperită de aleză, cu atât mai bine. Am terminat un pachet. Ambalajul nu știu unde a dispărut.

CREME, LOȚIUNI ŞI ULEIURI PENTRU PIELEA PERFECTĂ DE BEBELUŞ

  • Loțiunea de corp Hydra bebe Mustela este preferata noastră din ce am folosit până acum. Mi se pare formula perfectă a unei creme pentru bebeluşi. Terminăm una pe lună, din ce văd în articolele mele 🙂
  • consumat bebe
  • Bepanthen – Am cumpărat crema la recomandarea medicului dermatolog pentru a trata o iritație la nivelul mâinii pe care o făcuse bebe. După ce a dispărut iritația, am continuat să folosesc crema pentru zona scutecului. S-a terminat foarte repede. Este bună, se absoarbe repede în piele, dar parcă s-a consumat prea repede.
  • Ce produse a consumat bebe

ALTE PRODUSE CONSUMABILE

  • Pasta de dinți nenedent-baby mi se pare potrivită pentru cea mică, mai ales că are degetarul pe care îl folosim atât eu, cât și ea, cu succes. Se pare că puterea exemplului în cazul periatului dinților funcționează la noi în familie. Mă vede pe mine cum mă spăl pe dinți și îi întind și ei degetarul cu foarte puțină pastă de dinți, iar ea mă imită. Nu are rost să spun cât de mândră sunt de ea.
  • Bețisoare de urechi de bebeluși de la Cora. Le-am primit și pe acestea cadou la cumpărături de peste 50 lei din raionul de produse de bebe. S-au terminat în câteva luni bune pentru că de obicei folosesc colțul prosopului să o șterg în urechi. Dar în ultimul timp a descoperit minunea bețișoarelor de urechi și se “curăță” singură cu ele.
  • Ce produse a consumat bebe

Am scris aici despre ce produse a consumat bebe luna trecută. Sper ca pe viitor să fiu mai consecventă şi să mă organizez să țin un jurnal lunar. Asta am spus și luna trecută. Dar se întâmplă atâtea lucruri în viața noastră încât timpul de scris pe blog este destul de redus iar când am timp, nu stiu despre ce să scriu mai întâi. 🙂

3 thoughts on “Ce produse a consumat bebe luna aceasta (IV)”

  1. Si eu folosesc nenedent, dar am renuntat la degetar pt ca nu il mai vrea. Folosesc o periuta de la chicco, de fapt…foloseste pt ca nu ma mai lasa. De huggies sunt f multumita, luna asta am gasit o oferta buna pe bebetei: 60 lei – 66 buc. (Nr 4). Pe bebetei.ro vei gasi produse la pret FOARTE bun, de ex. Bepanthen 100 ml = 32,5. Nu le fac reclama, dar ii recomand tuturor. Dezavantaje: procesarea comenzii dureaza cateva zile, plata in avans, costul transportului indiferent de valoarea comenzii. In rest, gasesti tot ce vrei, preturi foarte mici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.